Web2 workshop eTwinning projesi

Web2 workshop eTwinning projesi

Kuruculuğunu Şehit Binbaşı Bedir Karabıyık Çok Programlı Anadolu Lisesi-Küçükçekmece /İstanbul Biyoloji öğretmeni Ayla GÜNDÜZ KURT ile Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi-Küçükçekmece/İstanbul Biyoloji öğretmeni Özgür GÜNDÜZ' ün yaptığı okulumuz Matematik  öğretmeni  Özlem Acar'ın katıldığı ''Web2 Workshop'' eTwinning projesi toplamda 10 ülke ( Türkiye , Romanya, Portekiz, Polonya, Ürdün, Hırvatistan, Yunanistan, Bosna-Hersek, Litvanya, Tunus), 24 öğretmenin dahil olduğu uluslararası bir projedir.

12.10.2021 385

Web2 Workshop projesi ile dijital ortamda büyüyen öğrencilerle sağlıklı iletişim kurmayı, çeşitli web2 araçlarını kullanarak ders materyalleri ile ilgili tasarımlar oluşturmayı ve öğrencilerin becerilerini geliştirmeyi amaçlanmaktadır. Amacımız bilgiyi çeşitli yollarla aramak, erişmek ve sunmaktır. Ayrıca, öğrencilerin hayal güçlerini geliştirmeyi ve teknolojiyi derse entegre etmekte amaçlanmaktadır.

 

''Web2 Workshop'' projesinin ortak öğretmenleri tanışma, görev paylaşımı ve Ekim ayı etkinlikleri hakkında fikir alış-verişinde bulunmak için 03.10.2021 saat:21.00'de eTwinning adobe connect üzerinden biraraya gelip verimli bir toplantı gerçekleştirdiler.

12-10-2021