SİBER ZORBALIK İLE MÜCADELE PROJESİ: Cyberbullying

SİBER ZORBALIK İLE MÜCADELE PROJESİ: Cyberbullying

 SİBER ZORBALIK İLE MÜCADELE PROJESİ: Cyberbullying


Bafra Fen Lisesi (BFL) eTwinning projelerine katılmaya devam ediyor. Bu zamana kadar birçok projede bulunan BFL bu seferde siber zorbalığa dikkat çeken bir projede...  Proje Bafra Fen Lisesi İngilizce öğretmenlerinden Elif Arslan koordinatörlüğünde yürütülüyor.

03.06.2021 323

Bu projenin amacı, öğrencilere interneti güvenli bir şekilde kullanmayı ve siber zorbalığın kurbanı olmamalarını öğretmektir. Proje Ocak ayından beri devam etmektedir. Şimdi gelin proje boyunca BFL ekibinin yaptıklarına bakalım...




Projemizin, ilk öğretmen toplantısı 20.01.2021'de Saat 8:00'da düzenledik. Ortaklarımızla tanıştık ve ne gibi etkinlikler yapacağımızı planladık. Görev dağılımı konusunda ortaklarımızla fikir alışverişi yaptık.



 

Pixton Web2 aracı ile avatarlarımızı oluşturduk. İşte BFL Ekibi...


Bu toplantıda öğrencilerimizle proje kapsamında hazırlanan Siber Zorbalık, İnternet Bağımlılığı vb. temalı videolar izletildi ve bu videolar hakkında konuşuldu. 



Projenin logosunun belirlenmesi için proje anketleri düzzenlendi ve proje logosu BFL ekibini temsil eden logo oldu.

               Proje logosu

 

  Diğer logolarımız

Cyberbullying etkinlikleri kapsamında tüm öğrencilerin katılımıyla, teknolojiye bağlı hastalıkları anlattığımız bir dergi oluşturduk.


https://en.calameo.com/read/0061252483deb05eb5234?page=1


incelemek için linki tıklayınız. 

 

 

Cyberbullying e - Magazine Publish at Calameo   

Sıradaki etkinliklerimiz ise siber zorbalık adına farkındalık oluşturmak için tişört boyama etkinliği ve karikatür dergisi...

İzlemede kalın.