Maths Touching Life

Okulumuz matematik öğretmeni Fehime Kısmet tarafından yürütülen Yabancı ortaklı eTwinning projemiz “Maths Touchıng Lıfe “ulusal kalite etiketinin ardından Avrupa kalite etiketi de aldı. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz

16.06.2023 221

Cryptomath Şifrelerle Matematik Yarışması 6. Sezon: Sherlock Paradoksu ile heyecan dolu bir macerada yine birlikteydik.

Kahramanlarımız Senem ve Berke, yakın dostları Can ve Damla ile maceradan maceraya koşmaya devam ediyor. Bu sezon Sherlock Paradoksu ile yine heyecan ve gizem dolu bir yolculuk bizi bekliyor olacak!

Öğrencilerimiz CryptoMath Şifrelerle Matematik Yarışması ile hem şifreleme tekniklerini öğreniyor, hem matematik bilgilerini tazeliyor hem de eğlenceli bir serüvenin baş kahramanlarıyla unutamayacakları bir yolculuğa çıkıyor.

Türkiye’nin şüphesiz en eğlenceli ve sevilen yarışmalarından birine dönüşen CryptoMath Şifrelerle Matematik Yarışması 5. Sezonu 151 okuldan, 416 takımın katılımıyla gerçekleşti. Bireysel katılan öğrenci sayımız 148 oldu. Bafra fen lisesi adına yarışan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz .

16-06-202316-06-202316-06-2023