Bridge of Voices - Bir Sosyal Sorumluluk Projesi

Bridge Of Voices Bafra Fen Lisesi'nden Bir Sosyal Sorumluluk Projesi

Şu ana kadar pek çok eTwinning projesinde yer alan Bafra Fen Lisesi bu sefer karşımıza Bridge of Voices (Seslerin Köprüsü) projesiyle çıkıyor. Projenin amacı görme engelli çocuklar için bir kitap seslendirerek, onların da ingilizce kitaplara ulaşımını kolaylaştırmak. Proje Bafra Fen Lisesi İngilizce Öğretmeni Elif Arslan ve Litvanyalı ortağımız Rūta Bulvičiūtė Pečkauskienė kuruculuğunda yönetiliyor. Ayrıca yine okulumuz İngilizce Öğretmeni Bilgen Bilgin de kendi ekibi ile projede yer almaktadır. Kitabımız 9 okulun, projedeki tüm öğrencilerinin katılımı ile tamamlanmıştır. Her sayfayı bir öğrenci seslendirmiştir. Bu sayede, hem görme engelleri çocuklarla empati kurmayı öğrenip hem de ingilizce sesletim becerilerini geliştirmişlerdir. Katılımcı tüm öğrencilerimize gösterdikleri yoğun gayretten ötürü teşekkür ederiz.

Kitabı okumak için burayı da tıklayabilirsiniz.

06.06.2021 903

Bridge of Voices Bridge of Voices Click to read this book, made with Book Creator https://read.bookcreator.com