Bafra Fen Lisesi Münazara Çalışmaları

Okulumuzda yaklaşık 60 öğrenciden oluşan bir münazara ekibi oluşturmuş ve faaliyetlerimize yarıyıl tatilinde edebiyat öğretmenimiz Sabri Cengiz liderliğinde başlamış bulunmaktayız.

22.02.2022 834

Münazara çalışmaları ile gençlerimizin öz güvenlerini, topluluk karşısında konuşma ve hitabet becerilerini, bilgi ve tecrübelerini geliştirmeyi amaçlamaktayız. Tartışan, yeni şeyler öğrenen, sorgulayan, öz güveni yüksek şuurlu bir gençlik yetiştirme hedeflerimizin münazara etkinliklerimiz ile gençlerimize daha pek çok olumlu davranış kazandıracağını düşünüyoruz.

9, 10 ve 11. Sınıf öğrencilerimize yönelik  İngiliz Parlamenter Sistem Münazara etkinlikleri yapmak üzere oluşturduğumuz öğrenmeye ve başarmaya hevesli öğrenci grubumuzla 10 Şubat 2022 Perşembe günü ikinci bilgilendirme toplantımızı da yaptık. 54 kişiden oluşan bir ekibimiz var. İlerleyen dönemde bu öğrencilerimiz arasından seçeceğimiz öğrenciler ilçemizde ve Yeşilay ile Münazara Hitabet Derneğinin ortaklaşa düzenleyeceği Karadeniz Bölge Şampiyonalarında okulumuzu temsil edeceklerdir.

Yarışmalara hazırlık kapsamında Münazara Hitabet Derneğinin Zoom üzerinden düzenlediği 3-4 Şubat'taki eğitimlere pek çok öğrencimiz katılım sağlamıştır. Bu eğitimler devam edecektir.

Gençlerimize çalışmalarında başarılar dileriz.

22-02-202222-02-202222-02-202222-02-202222-02-2022