24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMI VE ETKİNLİKLER

24 Kasım Öğretmenler Günü çerçevesinde okulumuz Afete Hazırlık Kulübü, Danışman Öğretmen Emine ŞAHİN rehberliğinde bir kutlama programı ve gün ile ilgili etkinlikler düzenlemiştir.

Okulumuz Konferans Salonunda gerçekleştirilen Kutlama Programının sunuculuğunu 11-C sınıfından Zeynep Nil ALKAN yapmıştır. Program, tüm salonun birlikte söylediği "Öğretmen Marşı" ile başlamış olup 11-A sınıfından Hazal SEVİNÇ' in kendisinin kaleme aldığı "Öğretmenlerime!.." adlı konuşmasıyla devam etmiştir.

29.11.2021 1549

Programda 11-A sınıfı öğrencilerinden Alp Utku SUBAŞ, Zeynep TOPRAK, Zehra İNAN, Ayşe YAHŞİ, Yağmur Selen YILDIZ, Zeynep Hilal ÖKSÜZ, Ömer Efe DENİZER ve Zeynep Serra ÇETİNKAYA, Ceyhun Atuf KANSU'nun "Dünyanın Bütün Çiçekleri" adlı şiirini sunmuşlardır.

Okulumuz  Müzik Öğretmeni Emrah FİDAN yönetiminde; 9-A sınıfından Betül GÜNDOĞDU, Aleyna GÜRGÜN ve Salih EGE, 9-B sınıfından Zümra Dila YAŞAR ve Eray ŞENSEL, 10-A sınıfından Rana BATMAZ, Aybüke UZUN, Gökan YİĞİT ve Yusuf Ege ÇAĞLAYAN, 10-C sınıfından Esra Nur TEKİN, Ezgi EROL ve Ahmet Yiğit KARAKOÇ, 10-E sınıfından Elif BAYKAY, Enes CERRAHOĞLU, Ertuğrul AKSOY ve Mehmet Efe ŞAHİN, 11-A sınıfından Hazal SEVİNÇ ve Zeynep Hilal ÖKSÜZ' den oluşan Okul Koromuz   "Okul Marşı, Sen Varsın Öğretmenim ve Karadeniz Türküsü"nü seslendirmişlerdir.

Yine okulumuz Afete Hazırlık Kulübü öğrencilerinden Duruşah BİRCAN (9-B), İpek YILDIZ (9- C), Ebrar BAŞ (9-A), Emine Yağmur BARAN ve Sude Naz AKÇA (10-B), Yuşa Efe KARACA (11-B) ve İsmail Efe BULUT (10-E) tarafından günün anlam ve önemi üzerine güzel bir pano hazırlanmış olup okulumuz girişinde sergilenmektedir. Panoda; Başöğretmenimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ve onun eğitim ve öğretmenler üzerine özlü sözlerinden örnekler yer almaktadır.

"Öğretmenler! Yeni nesil sizin eseriniz olacaktır."

"Gelecek gençlerin, gençler ise öğretmenlerin eseri olacaktır."

"Cumhuriyet sizden fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister."

"Öğretmenler bir kandile benzer; kendini tüketerek başkalarına ışık verir."

Emekli olan ve tayin giden öğretmenlerimizi de davet ederek 24 Kasım Öğretmenler Günü yemeği organize edilmiştir. Böylece öğretmenlerimizin birlikte bir arada vakit geçirmeleri, okul kültürünün pekiştirilmesi adına güzel bir faaliyet gerçekleştirilmiştir.

Başöğretmenimiz Mustafa Kemal  ATATÜRK'ü, tüm şehit ve vefat eden öğretmenlerimizi saygı, sevgi, rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhları Şad Olsun!..

Programın ve etkinliklerin hazırlanmasında ve sunulmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize ve katılımlarıyla bizleri onurlandıran herkese teşekkür ederiz.

Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun!..

29-11-202129-11-202129-11-202129-11-202129-11-202129-11-202129-11-202129-11-202129-11-202129-11-202129-11-202129-11-2021